Universitatea Craiova a lăsat să plece un fost campion al României

Universitatea Craiova a anunțat că se desparte de fundașul central Valerică Găman, jucător care a încheiat contractul cu oltenii. Clubul i-a mulțumit lui Găman pentru evoluția sa la Craiova din iulie 2021 până în prezent.

Clubul oltean a decis să nu mai prelungească contractul lui Valerică Găman, iar fostul campion al României a devenit jucător liber de contract.

Clubul din Craiovai-a mulțumit jucătorului și i-a urat succes. 'Mulțumim, Valerică Găman! Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.

În perioada în care a evoluat la Craiova, jucătorul a strâns 39 de meciuri pentru alb-albaștri, însă doar 19 dintre acestea în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Anul acesta Găman a jucat în doar 3 meciuri în ultimele 4 luni, dar nu a fost integralist. Valerică Găman este al doilea stoper la care oltenii renunță în ultimele două zile. Ei au anunțat recent și despărțirea de Bogdan Mitrea, care și-a găsit deja echipă, fiind anunțat ca nou jucător al celor de la U Cluj.

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: