Universitatea Craiova a pierdut încă un amical în Antalya

Universitatea nu pare să fie pe drumul cel bun după despărţirea de Victor Piţurcă. Oltenii au pierdut încă  un meci amical în week-end şi au primit trei goluri de la polonezii de la Pogon Szczecin.

Universitatea Craiova a pierdut meciul amical cu Pogon Szczecin, echipă clasată pe locul 3 în prima ligă poloneză. Aceasta a fost a fost a treia partidă amicală din acest stagiu de pregătire, fiind al doilea meci consecutiv pierdut de echipa lui Cornel Papură. Prima repriză a fost plină de evenimente fiind marcate trei goluri. Cicâldău a reuşit să înscrie pentru olteni după ce polonezii conduceau deja pe tabelă. În a doua repriză, Papură a schimbat toată echipa, dar fără prea mult noroc. Pogon a mai înscris încă o dată, iar Craiova nu şi-a creat nicio ocazie de gol.

Corneliu Papură a început acest meci cu echipa cea mai bună care o putea alinia, dorind ca jucătorii săi să se apropie de ceea ce trebuie jucat în campionat: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Mățel – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă. Din minutul 61 Corneliu Papură a schimbat întreaga echipă şi i-a trimis pe teren pe: Marinescu – Vlădoiu, Bălașa, Tiago, Juncu – Danciu, Ionuț Popescu, Ivanov – Bărbuț, Nițu, Baiaram.

Universitatea Craiova va mai disputa două jocuri de verificare în cadrul stagiului din Antalya, pe 23 ianuarie, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia), respectiv 24 ianuarie, cu AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria). În primele două meciuri amicale Universitatea Craiova a înregistrat o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnschweig, și o înfrângere, 0-1 cu FC Aarau.

Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: