Modificări în programul etapei a 7-a a Ligii 2

Inițial FRF și deținătorii de drepturi tv din acest campionat au stabilit ca patru jocuri din etapa a 7-a să se dispute luni și marți, 19 și 20 septembrie. Pentru că după această rundă campionatul e întrerupt pentru partidele echipelor naționale, acolo unde merg și jucători de la cluburile din Liga 2, federația  a reconfigurat programul rundei, pentru ca respectivii convocați să se alăture mai repede reprezentativelor României, informează liga2.ro.

Astfel, cele două jocuri de luni, cât și cele două de marți au fost mutate duminică, de la ora 11:00, zi în care, inițial, nu era stabilit niciun meci.

Partidele Gloria Buzău – Dinamo, Ripensia Timișoara – FK Miercurea Ciuc, Unirea Slobozia – Politehnica Iaşi și SC Oţelul Galaţi – FC Braşov vor avea loc duminică, de la ora 11:00, dintre acestea doar jocul de la Buzău urmând să mai fie televizat. Cealaltă partidă transmisă în direct are loc sâmbătă, de la ora 12:00, și le aduce față în față pe Steaua și Unirea Constanța. ”Urmează un turneu oficial de calificare pentru naționala U19 și sunt jucători convocați de la echipele care ar fi avut meci în zilele respective și n-ar fi putut da curs convocării sau ar fi trebuit amânate meciurile. Și, atunci, decât să amâne meciurile, au făcut aceste modificări. Nu se știa dinainte, pentru că televiziunea a programat meciurile. Normal, etapa era sâmbătă. Nu știu să răspund vizavi de comunicarea pe care o au instituțiile între ele”, a explicat, pentru Liga2.ro, Auraș Brașoveanu, președintele echipei Gloria Buzău, totodată unul dintre cei doi reprezentanți ai cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al FRF.

În ceea ce privește ACS Viitorul Târgu Jiu meciul din această etapă se va disputa tot sâmbătă, la ora 11:00.

Programul schimbat al etapei a 7-a a Ligii 2, sezon 2022-2023:

sâmbătă, 17 septembrie 2022, ora 11:00

ACS Viitorul Târgu Jiu – Progresul Spartac

Unirea Dej – Politehnica Timișoara

Concordia Chiajna – CS Comunal Şelimbăr

Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăviţa

Metaloglobus Bucureşti – CSM Slatina

sâmbătă, 17 septembrie 2022, ora 12:00

Steaua – Unirea Constanţa – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

duminică, 18 septembrie 2022, ora 11:00

Gloria Buzău – Dinamo – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

Ripensia Timișoara – FK Miercurea Ciuc

Unirea Slobozia – Politehnica Iaşi

SC Oţelul Galaţi – FC Braşov

Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: