CSM Târgu Jiu dat o lovitură pe piaţa transferurilor

CSM Târgu Jiu a mai reușit o lovitură pe piaţa transferurilor și și-a asigurat pentru acest sezon serviciile interului Adriana Țăcălie. Jucătoarea este multiplă campioană a României și câștigătoare a Ligii Campionilor EHF.

CSM Târgu Jiu are ca obiectiv menținerea în Liga Florilor, iar pentru a fi sigură că își va îndeplini obiectivul a transferat o jucătoare cu o experiență uriașă și cu un palmares bogat în trofee. Adriana Țăcălie, care vine de la SCM Craiova, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2022-2023.

Slătineanca Adriana Ţăcălie și-a făcut junioratul în orașul natal la LPS Slatina. A fost rapid remarcată de antrenorii federali și selecționată la echipa națională de junioare a României, cu care a câștigat, în 2005, medalia de argint la Campionatul European pentru Junioare.

A urmat debutul la nivel de senioare unde a avut un start fulminant la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a debutat în 2006.

La ora actuală, Țăcălie este cea mai titrată jucătoare din lotul pregătit de Liviu Andrieș, a informat csmtargujiu.ro. Cu un palmares cu adevărat de invidiat, la nivel foarte înalt, noul inter dreapta al CSM Târgu Jiu este considerată a fi una dintre cele mai bune jucătoare din România care face foarte bine ambele faze ale jocului.

Țăcălie va debuta pentru CSM Târgu Jiu în meciul cu CSM Slatina, pe 25 septembrie.

Galerie foto


Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: