Universitatea Craiova pierde un jucător de bază pentru o lună

Universitatea Craiova va pierde un jucător de bază pentru perioada următoare. Vicecampioana luptă pe două fronturi, atât pentru câştigarea titlului, dar şi pentru Cupa României, unde s-a calificat în sferturile de finală, dar nu se poate baza pe Reagy Ofosu care a suferit o ruptură musculară şi va absenta mai mult de o lună de pe teren.

Revenit la antrenamente după ce s-a accidentat în meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, din etapa a 20-a, atacantul german de origine ghaneză a suferit o nouă accidentare, care-l face indisponibil pentru următoarele meciuri ale Craiovei, a informat Pro Sport.

În condiţiile accidentării lui Ofosu, singura variantă a lui Marinos Ouzounidis pentru postul de atacant stânga este Ştefan Baiaram, care a fost titular în ultimele patru meciuri. Totuşi, jucătorul de 18 ani a dat semne că nu rezistă din punct de vedere fizic jucând în asemenea ritm. Andrei Ivan şi Bogdan Vătăjelu pot fi soluţii pe acel post, deşi Ivan şi-a regăsit forma evoluând un un alt post, cel de atacant central, iar Vătăjelu, fundaş stânga de meserie, a fost încercat în banda opusă, când Vlădoiu a lipsit.

Adus pentru 150.000 de euro de la FC Botoşani, Reagy Ofosu  a marcat trei goluri şi a dat o pasă decisive în 14 meciuri jucate la Universitatea Craiova în acest sezon.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: