Dublă cu Universitatea Cluj pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca de două ori în decurs de o lună cu Universitatea Cluj. Primul meci va fi cel de joi din campionat, când clujenii vor veni la Târgu Jiu, apoi echipa lui Flavius Stoican se va deplasa în martie la Cluj pentru meciul din Cupa României.

Săptămâna trecută ACS Viitorul a eliminat pe Gaz Metan Mediaș din Cupa României şi a aflat, între timp, că va juca în următoarea fază a competiţiei cu Universitatea Cluj. Pe clujeni îi va întâlni şi joi, la Târgu Jiu, în primul meci din campionat programat în acest an.

Astfel, cele două echipe angrenate în lupta pentru play-off-ul Ligii 2 se vor duela de două ori în mai puţin de o lună.

Atacantul Daniel Paraschiv, golgheterul echipei lui Flavius Stoican și omul decisiv al meciului cu Gaz Metan, a declarat că meciul cu U Cluj va fi unul disputat: „Cu U Cluj o să fie un meci disputat și cel mai bun să câștige. Noi o să ne facem în continuare treaba, o să ne antrenăm și mai bine și sperăm să ieșim învingători. Sunt convins că, mai ales privind clasamentul, vor aborda altfel meciurile cu noi, pentru că deja suntem o certitudine, jucăm un fotbal plăcut și toată lumea se mobilizează să ne bată”.

Seria jocurilor oficiale din campionat în 2021 va începe joi, 18 februarie, meciul cu U Cluj fiind programat de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

În sezonul regulat, ACS Viitorul mai are de jucat cu U Cluj (a), Farul (d), CSM Reșița (a), Ripensia (d), FK Csikszereda (a) și Dunărea Călărași (d). Echipa lui Stoican are, în acest moment, patru puncte în plus față de primele două echipe (Metaloglobus și FK Csikszereda) clasate sub locul 6, ultimul care duce în play-off.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: