Rezultate anulate în Liga 2, ACS Viitorul pierde un punct

Federația Română de Fotbal a modificat pe site-ul oficial, clasamentul campionatului Ligii 2, anulând rezultatele înregistrate în primele 15 etape de echipa Turris Oltul. Clubul s-a retras în această iarnă din competițiile organizate de FRF, din Liga 2 și Cupa României, desființându-se din cauza problemelor financiare.

Anularea rezultatelor produce schimbări importante în clasament, în special în privința luptei pentru play-off, aceasta urmând a fi și mai încinsă în ultimele șase etape rămase de disputat din sezonul regulat.

Cea mai dezavantajată echipă în urma acestor modificări este Universitatea Cluj, care pică cinci poziții în clasament, iar cele mai avantajate, pe termen scurt, sunt Petrolul Ploiești și Concordia Chiajna, care urcă fiecare câte trei poziții în Liga 2.

ACS Viitorul Târgu Jiu pierde doar un punct şi nu este dezavantajată de depunctare pentru că îşi păstrează locul din clasament. Pandurii nu pierde nimic pentru că a pierdut meciul cu Turris dar urcă un loc pentru că Liga 2 rămâne cu 20 de echipe.

Deci cele mai afectate echipe de pe urma abandonului celor de la Turris Oltul și anulării rezultatelor sunt cele care apucaseră să joace cu teleormănenii în acest sezon, în primele 15 etape, și să câștige punct sau puncte împotriva acestora.

Cele mai nemulțumite sunt Unirea Slobozia (1-0), ”U” Cluj (4-1), Ripensia (4-2) și CSM Slatina (2-1), care câștigaseră cu Turris Oltul, dar și Metaloglobus (2-2), Rapid (1-1), CS Mioveni (0-0), FK Csikszereda (0-0), Dunărea Călărași (1-1), ACS Viitorul (0-0) și Fotbal Comuna Recea (1-1), care obținuseră câte un punct. Acestea au pierdut punctul sau punctele câștigate pe teren, prin muncă, a informat liga2.ro.

În schimb, fericite sunt formațiile care pierduseră cu echipa lui Erik Lincar adică Pandurii (0-5), Concordia Chiajna (2-3), Farul (0-2) și CSM Reșița (1-4).

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: