Pandurii, ameninţaţi cu poliţia. "E un lucru umilitor"

Jucătorii echipei Pandurii fac antrenamente pe terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv, teren amenajat de clubul Pandurii în urmă cu doi ani jumătate. Deşi acesta este realizat 100% din banii clubului, antrenorul Călin Cojocaru a dezvăluit marţi că primăria trimite paznicii să ameninţe fotbaliştii cu poliţia.

Situaţia terenurilor amenajate de clubul Pandurii în incinta bazei sportive de la Târgu Jiu se complică pe zi ce trece.

Primăria le cere celor de la Pandurii să plătească pentru a se antrena pe propriul teren sintetic, deşi nu a avut nici o contribuţie la realizarea acestuia, ba chiar a încurcat atunci când cei de la Pandurii încercau să îl amenajeze.

Acum, cei de la Direcţia de Patrimoniu din cadrul primăriei trimit paznicii de la stadion să agaseze jucătorii şi antrenorii când fac antrenamente, ameninţând că cheamă poliţia. „Suntem agasați la fiecare antrenament, amenințați că se cheamă poliția dacă nu arătăm nu știu ce chitanță. E un lucru umilitor pentru un club care a făcut numai bine acestui oraș. Este jenant să ne pună, zi de zi, în această postură”, a spus marţi antrenorul Cojocaru.

Acesta a adăugat că reprezentanții municipalității nu aveau cui să închirieze terenurile dacă nu exista Pandurii să le construiască: „ȘI FCU Craiova și Viitorul Târgu Jiu nu aveau cum să mai plătească primăriei dacă nu exista Pandurii Târgu Jiu și nu făcea investițiile pe care le-a făcut în întreaga bază sportivă din Târgu Jiu, inclusiv în stadion. În tot ce există aici Pandurii a investit bani foarte multi, tocmai cu gândul că primăria nu poate să facă acest lucru, fiind o primărie mică și neavând fonduri așa mari. Clubul a dispus atunci de acele fonduri şi a investiti în această bază sportivă. Acum văd că ei apreciază faptul că o echipă a plătit 1 miliard să joace un an și nu apreciem una care a investit multe milioane de euro ca să existe acest stadion pe care primăria îl închiriază”.

Pandurii Târgu Jiu a preluat stadionul şi terenurile de antrenament în anul 2005, când erau în paragină, şi a făcut investiţii de milioane de euro în vechiul stadion, dar şi în terenul de antrenament cu iarbă şi cel sintetic, care a fost amenajat de două ori în decurs de zece ani.

Vizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: