Oiţă, liderul din teren al gorjenilor, are încredere în echipă

Pandurii l-au invitat să vorbească înaintea meciului cu liderul  Ligii 2, la conferința de presă, pe liderul din vestiar şi de pe  teren al echipei din Târgu Jiu. Gabriel Oiţă este căpitanul echipei Pandurii şi, chiar dacă şi el este foarte  tânăr,  este totuşi cel  mai vârstnic jucător din lot.

Căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Gabriel Oiţă, este unul dintre jucătorii gorjeni care a crescut  la Centrul de Copii şi Juniori de  la  Pandurii, în perioada în care acesta era una dintre cele mai bune şcoli de fotbal din ţară.

Revenit la Pandurii în perioada dificilă a insolvenţei, Oiţă a devenit rapid liderul echipei, după plecarea fostului căpitan Denis Brânzan. Acum căpitanul, care are misiunea de a-şi încuraja colegii, spune că el şi colegii cred în forţele proprii şi merg încrezători pe terenul liderului, o echipă pe care Pandurii a mai învins-o chiar pe terenul de la Mioveni: „Despre meciul de la Mioveni pot să spun că mergem încrezători  să scoatem un rezultat bun, de aceea ne pregătim tot  mai bine în fiecare  zi. Ne-am pregătit zilnic, ştim că ne aşteaptă un joc foarte dificil pentru că cei de la Mioveni vin după prima lor înfrângere din acest sezon, la Constanţa, şi au pierdut şi meciul din cupă. Este o echipă rănită şi acestea sunt cele mai periculoase. Sunt în fruntea clasamentului şi vor să se menţină acolo, deci categoric va fi un meci greu”.

Căpitanul a vorbit şi despre meciul de debut pe noul stadion pe care el şi colegii l-au aşteptat cu nerăbdare: „Debutul pe noul stadion l-am aşteptat de mult timp, nu numai eu, ci şi întreaga echipă. A fost emoţionant pentru noi să jucăm cu atâţia oameni în tribune. Ne-am fi dorit o victorie, neşansa a făcut doar să nu luăm punct sau puncte. Poate şi lipsa de experienţă faţă de adversar. Sperăm ca după cele trei deplasări să revenim cu un alt moral, să putem juca cu mai multă dezinvoltură şi mult mai bine”.

Pandurii nu a reuşit în acest sezon decât o singură victorie, obţinută în deplasare, în etapa a şaptea, cu Metaloglobus Bucureşti. 

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: