Gorjencele de la CSM, cinci victorii consecutive

Echipa de baschet junioare a CSM Târgu Jiu a reuşit să obţină cinci  victorii consecutive la Festivalul Național de Minibaschet de la Costinești. Gorjencele au trecut în week-end şi de CSS 1 Ploiești cu scorul de  24-9.

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu au mers din victorie în victorie la Festivalul de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț au înregistrat în week-end o nouă victorie la malul mării când CSM Târgu Jiu s-a impus cu 24-9 în fața echipei CSS 1 Ploiești.

Laurenţiu Răuţ, antrenorul grupei de minibaschet a CSM Târgu Jiu: a precizat, pentru site-ul oficial că este mândru de performanţa sportivelor sale: ”Cinci victorii din 5 meciuri! Sunt foarte mândru de fete, de felul cum au jucat în acest turneu, de determinarea de care au dat dovadă, fapt care îmi dă speranțe că putem forma o echipă bună pentru viitor. Am întâlnit o echipă, CSS 1 Ploiești, mai bună, care la fel ca noi era neînvinsă până la acest meci. Fetele au intrat puțin timorate, dar până la urmă am câștigat fără nici un fel de emoție. Nu am înțeles decizia Olimpiei București de a nu se prezenta la meciul restanță, mi se pare un gest lipsit de fair-play, sau poate le-a fost frică să joace împotriva noastră. Dar nu mai contează, încă o dată vreau să vă spun că sunt mândru de cum au jucat la acest turneu și le felicit pe fete”.

CS Olimpia București nu s-a mai prezentat pentru a disputa restanța cu echipa din Târgu Jiu, astfel că CSM va contabiliza şase victorii. Rămâne de văzut dacă meciul se va mai juca în cele din urmă, sau CSM Târgu Jiu va beneficia de o victorie la masa verde.

Succesul obținut în fața echipei din Ploiești a fost a cincea victorie consecutivă în competiția de la malul mării pentru gruparea gorjeană. CSS 1 Ploiești era neînvinsă până la ora meciului cu elevele lui Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: