Handbalistele lui Liviu Andrieș au pierdut greu primul amical

Primul test de verificare cu un adversar din aceeaşi ligă pentru CSM Târgu Jiu a fost programat luni. Echipa gorjeană a început seria partidelor de verificare în vederea pregătirii sezonului 2022-2023 din Liga Florilor cu un amical în compania formaţiei SCM U Craiova.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș s-a confruntat luni, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu SCM U Craiova, lăsând o impresie bună prin jocul prestat. Echipa din Bănie a avut câștig de cauză și s-a impus la limită, scor 34-33, după ce la pauză gorjencele au condus cu 20-14 pe tabelă. Având în vedere faptul că echipa nu este încă omogenă, fiind aduse foarte multe jucătoare în această vară, sunt speranţe că echipa de handbal va face o figură frumoasă şi în acest sezon.

După perioada de pregătire fizică, elevele lui Liviu Andrieș au început și testele de verificare cu adversari din Liga Florilor. Primul adversar, una dintre echipele cu tradiție în prima ligă, SCM U Craiova, echipă care a jucat și în cupele europene. Prima parte a confruntării a fost dominată de echipa din Târgu Jiu, care a intrat la cabine cu un avans de 6 goluri, scor 20-14. În repriza secundă, jocul s-a echilibrat și Craiova a recuperat diferența de pe tabelă, pentru a se impune pe final de meci. Gorjencele au pierdut la limită această primă partidă de verificare, scor 33-34, dar au lăsat o impresie foarte bună.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: