UNPR nu mai ştie pe cine susţine la şefia AJOFM Gorj

Concursul pentru şefia Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pare să fie unul disputat de candidaţi. Dacă până nu demult, Romeo Chiriac era printre favoriţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), filiala Gorj, acum preşedintele organizaţiei, Marius Vlaicu schimbă regulile jocului şi spune că nu mai oferă sprijinul partidului niciunui candidat. Cu sau fără aviz, Chiriac spune că se va prezenta la concurs.

După ce a făcut publică declaraţia potrivit căreia Romeo Chiriac, şeful biroului de formare profesională din cadrul AJOFM Gorj, va avea susţinere din partea UNPR-ului, Marius Vlaicu, preşedintele organizaţiei, îşi retrage cuvintele şi spune că la momentul de faţă filiala pe care o conduce nu va mai sprijini pe nimeni. Cert este că marţi a fost ultima zi de înscriere la acest concurs, neştiindu-se la ora actuală câţi candidaţi visează la şefia AJOFM Gorj. Romeo Chiriac a fost printre primii înscrişi, cu toate acestea nu este sigur că va mai participa la concurs şi asta pentru că nu ştie ce are de gând UNPR. „În principiu o să mă prezint la concurs. Nu ştiu însă ce şanse am fără avizul lor. Este de bănuit pentru faptul că nu m-au mai sunat”, a declarat Romeo Chiriac.

Vlaicu: „Moţa nu este membrul partidului nostru”

Zvonurile potrivit cărora UNPR ar susţine-o pe Mihaela Moţa, actuala directoare a agenţiei, nu au fost nici confirmate, dar nici infirmate de Marius Vlaicu. Acesta nu a spus decât că „Doamna Moţa nu este membru al partidului nostru. Este o decizie politică”. Cât despre situaţia lui Romeo Chiriac, Vlaicu a menţionat decât că „UNPR Gorj a hotărât să nu susţină nici un candidat la această funcţie pentru a nu nemulţumi pe unul sau pe celălalt. Eu am declarat că domnul Chiriac este un om cu expertiză, dar până la urmă toţi pot candida”.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: