update: Numărul angajaţilor aflaţi în greva foamei a ajuns la 24

update 4: Numărul salariaţilor de la CE Oltenia aflaţi în greva foamei a ajuns la 24. S-au mai alăturat minerilor şi energeticienilor Ion Răuţ şi Lăpăduş Lupulescu de la Cariera Roşia.  

update 3: Încă un salariat a intrat în greva foamei, Nicolae Bunoaica, fiind acum 22 de persoane. Salariaţii CEO spun că poliţiştii s-au luat de ei că stau în faţa companiei. Numărul mare de angajaţi aflaţi în greva foamei este considerată acum de oamenii legii adunare publică, pentru care ar fi nevoie de autorizaţie. 

update 2: După intrarea în greva foamei a lui Nelu Roşca, încă cinci angajaţi de la Peşteana s-au postat în faţa sediului companiei. Astfel, la acest moment sunt 21 de persoane în greva foamei. Ultimii sunt Constantin şi Nicolae Bodislav, Matei Stamatoiu, Cristian Miculete şi Bogdan Ungureanu.

update 1: Încă un angajat a intrat în greva foamei. Este vorba despre Gheorghe Lungu de la Termocentrala Rovinari.  

update: Încă doi angajaţi de la Roşiuţa, Petre Ruican şi Dumitru Dragotă, au intrat în greva foamei. Astfel, în faţa CE Oltenia sunt 14 persoane. În urmă cu puţine minute a venit şi o ambulanţă cu medic pentru a verifica starea de sănătate a protestatarilor.

Încă cinci angajaţi ai CE Oltenia au intrat în greva foamei, numărul lor ajungând la 12. Este vorba despre Cristi Mihart, Bogdan Croitoru, Vasile Mormodol, Nicolae Vasilescu şi Tudor Mihart, toţi angajaţi la Cariera Roşiuţa. 

Demersul extrem al salariaţilor a început de ieri, cu două persoane, Manu Tomescu şi Florin Predescu. 

Picture_194

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: