Urmările conflictului dintre primar şi consilieri: fără Zilele Comunei!

Primarul din Albeni a propus să organizeze Zilele Comunei, luna viitoare, însă s-a lovit de refuzul consilierilor locali. Aleşii nu au fost de acord cu solicitarea primarului, aşa că nu au aprobat suma necesară organizării acestui eveniment. Edilul nu va renunţa şi va rediscuta acest proiect de hotărâre.

Ionuţ Stan, primarul din Albeni, a solicitat să fie organizate Zilele Comunei, la jumătatea lunii august. A realizat deja şi un program pentru aceste manifestări. „Am propus să fac Zilele Comunei pe 14 şi 15 august. Consilierii locali nu au vrut să-mi aprobe sumele necesare. Vreau să le demonstrez că voi face Zilele Comunei. Sper să mă ajute Dumnezeu să găsim ceva frumos ce nu a fost nici în comunele învecinate. Vreau să aduc pe 14 august pe Generalul Florin Ionaş cu formaţia, de la Timişoara. Pe 15 august, voi inaugura şi terenul sintetic la care lucrăm. Vreau să organizăm un campionat de fotbal între sate”, a declarat edilul.

Stan i-a sfătuit pe cei 11 consilieri locali să vină la şedinţe şi să voteze proiectele care sunt importante pentru comunitate. „La ora actuală, eu am o popularitate destul de mare în comună. Oricât ar încerca aceşti consilieri, eu voi lupta pentru aceşti oameni care m-au ales. Consilierii nu ar trebui să se plângă de bani. Să voteze proiectele făcute pentru binele oamenilor din comună”, a adăugat Ionuţ Stan.

Vizualizări: 1,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: