Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urmărit în trafic de polițiștii din Motru

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reținut duminică pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din comuna Glogova, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

"Acesta, în dimineața de 8 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671B Calea Tismanei, nu a oprit la semnalul efectuat de către polițiști, fapt pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind identificat și oprit", arată IPJ Gorj.

Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto  să fie testat cu aparatul alcooltest iar acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, unde a refuzat recoltarea.

Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date a rezultat că avea dreptul de a conduce suspendat, mai precizează IPJ Gorj. 

Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: