În arest la doar 17 ani. Ce a făcut tânărul inconștient!

Un tânăr de 17 ani, din comuna gorjeană Albeni, a fost reținut duminică pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Un alt tânăr de 18 ani a fost rănit, ambii fiind băuți.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 9 februarie, un tânăr de 18 ani, din comuna Albeni, ar fi condus un autoturism pe DC Albeni şi pe DJ 675 C Albeni, din direcţia Albeni în direcţia Prigoria, fără a poseda permis de conducere şi având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, autoturismul ar fi fost condus şi de un tânăr, de 17 ani din comuna Albeni, pe DJ 675 C Albeni, din direcţia Albeni în direcţia Prigoria, fără a poseda permis de conducere şi având o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, împrejurare în care a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care era staţionat parţial pe partea carosabilă, rezultând vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, ocupant al locului dreapta faţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere,  vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, anunță IPJ Gorj.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: