Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urmărit international, găsit la Stoina

Un urmărit internaţional, fugit din România din anul 2007, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii gorjeni. Bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 12 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

 

În cursul zilei de marţi, 20.12.2011, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au stabilit că V.N., de 45 de ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, persoană urmărită la nivel internaţional întrucât se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea, a revenit pe raza localităţii de domiciliu. Acţionând împreună cu poliţişti ai Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti, poliţiştii din Stoina l-au identificat şi reţinut pe V.N., în noaptea de 21 decembrie a.c., în jurul orelor 02:00, chiar pe raza localităţii de domiciliu, în satul Aluniş.

Pe numele acestuia era emis de către Tribunalul Gorj, un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de 12 ani, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, dar şi un mandat european de arestare preventivă. În fapt, s-a reţinut că, în perioada mai-iulie 2007, V.N., împreună cu alţi inculpaţi, prin folosire de nume şi calităţi mincinoase, au indus în eroare reprezentanţii a cinci societăţi comerciale şi au produs acestora un prejudiciu de peste 222.000 lei, întrucât au folosit instrumente bancare de plată fără acoperire bancară pentru achiziţionarea de mărfuri pe care le-au valorificat ulterior.

Poliţiştii l-au introdus pe V.N. în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând a-l transfera în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: