USR ar putea numi prefectul de Gorj

Postul de prefect al județului Gorj este disputat de partidele politice care se află la guvernare. Liderul USR Gorj, Radu Miruță, spune că partidul din care face parte are șanse mari să propună prefectul.

Uniunea Salvați România are posibilitatea de a desemna la nivel național 14 prefecți, iar formațiunea politică de la Gorj se află pe la jumătatea clasamentului național, în urma scorului obținut la alegerile parlamentare. Radu Miruță crede că sunt șanse mari ca prefectul de Gorj să fie desemnat de USR.

”USR are 14 prefecți, Gorjul este pe locul 23. La prima vedere ar însemna că nu este în primele 14. Din aprecierea mea este probabil ca județele care sunt în ierarhia USR mai în față să fie optate de către PNL sau UDMR. Există șanse ca USR să aibă prefectul de Gorj. Astăzi ar trebui să se afle aceste lucruri, nu se știe nimic până acum”, a spus Radu Miruță.

Deputatul Miruță mai spune faptul că a primit multe telefoane de la persoane interesate pentru ocuparea anumitor funcții în serviciile deconcentrate: ”Zilele astea am primit sute de telefoane. O spun și acum. Nu se va întâmpla ca și până acum, să fie numiri din pix. Noi încercăm să organizăm concursuri cât mai repede, acolo unde expiră mandatele. A fost o discuție și la nivel național cu privire la directorii școlilor. Încercăm cel mai devreme prin martie-aprilie să fie organizat concursul”, a mai afirmat Miruță.

Vizualizări: 2,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: