Vacanţele exotice, căutate de gorjeni

Tot mai mulţi gorjeni trec pragul agenţiilor de turism având în vedere că vara a venit. Surprinzător, cele mai frecvente destinaţii alese de târgujieni sunt cele exotice în ţări ca Turcia, Thailanda sau insulele Rodos. Sigur că şi preţurile unei astfel de vacanţe depăşesc 1.000 de euro. Croazierele, şi ele printre preferinţele gorjenilor, depăşesc şi 4.000 de euro de persoană.

Vara se apropie, concediile sunt deja programate aşa că foarte mulţi gorjeni au luat cu asalt agenţiile de turism din oraş în căutarea unor oferte exotice. Acestea sunt pentru toate buzunarele, reprezentanţii agenţiilor de turism spunând că destinaţiile exotice sunt cele mai căutate în această perioadă. Aşadar, un sejur de şapte nopţi în insula Creta sau Rodos, pentru două persoane, cu demipensiune la un hotel de trei stele, are un preţ rezonabil, 1.200 de euro. Dacă vreţi ceva şi mai exotic atunci puteţi opta pentru Thailanda, unde şapte nopţi de cazare cu asistenţă juridică, masă şi vizitarea obiectivelor turistice costă 1.300 de euro la care se adaugă 1.200 de euro preţul biletului de avion.

Croazierele pornesc de la 4.000 de euro

Pentru gorjenii ceva mai înstăriţi şi dispuşi să plătească bani grei pentru o vacanţă de vis, atunci o croazieră ar fi într-adevăr ceva de neuitat. „Croazierele între 12 şi 18 zile pe Pacific sau Atlantic costă de la 4.000 de euro pentru fiecare persoană. Preţul cuprinde biletul de avion până la port, plimbarea pe o navă de croazieră, masă, diverse servicii, centru SPA. Se fac şi opriri în diverse porturi, excursii”, a declarat Laura Dragu, reprezentant agenţie de turism.

„Nimic nu ar fi mai frumos ca o vacanţă în destinaţii exotice numai că şi preţurile sunt pe măsură. Sigur că dacă aş avea bani mulţi nu m-aş zgârci să plec într-o ţară exotică”, a declarat Mirela Cerbu din Târgu Jiu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: