Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alina Popescu: Pentru mine presa este o provocare

Presa este un domeniu care te ajută să cunoşti oameni de tot felul, crede Alina Popescu, ultima achiziţie a Departamentului Ştiri de la Gorj Tv.

Este poate cel mai fascinant domeniu în care poate lucra cineva. Trebuie însă să ştii să rămâi cu picioarele pe pământ şi să faci tot posibilul să prezinţi lucrurile cu obiectivitate. De aceste lucruri îţi dai însă seama abia atunci când ajungi să lucrezi în domeniu. „Pentru mine a fost provocare. Aşa am ajuns să fac parte din echipa ştirilor Gorj TV. De fapt sunt inginer constructor, însă am vrut să îmi demonstrez că pot să fac şi asta. Şi am reuşit. M-am angajat la acest post de televiziune în urmă cu mai bine de un an. În prezent sunt tot aici şi mi se pare cel mai frumos lucru să le arăt telespectatorilor realitatea din judeţ, dar şi mai frumos este să vezi că cei care te urmăresc vin şi îţi mulţumesc pentru că i-ai ajutat, pentru că le-ai dat la televizor problema, cum spun ei“, a povestit Alina emoţionată. Alina mai spune că serviciul îi ocupă mai tot timpul. „Recunosc faptul că singurul lucru care îi mai sperie pe oameni şi mă refer în special la politicieni sau cei din administraţie, mai este presa. Într-adevăr trebuie să fii dedicat acestei meserii să poţi rezista. Să ai nervi de oţel şi să mergi înainte, iar viaţa personală rămâne cam pe locul doi. Asta este frumoasa viaţă de jurnalist timp de... un pic mai mult de un an“, a încheiat aceasta.

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: