Văcaru: Ponta este în continuare pe posturile PSD

Deputatul de Gorj Alin Văcaru se consideră în continuare membru PSD, chiar dacă nu a semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu. Acesta spune că a vorbit cu circa 60 de șefi de organizații PSD din Gorj, mulți dintre ei primari, și trei sferturi erau împotriva schimbării propriului guvern prin moțiune. Văcaru îl consideră încă membru PSD și pe Victor Ponta, un argument fiind că acesta ocupă în continuare funcții de șef de comisii parlamentare pe posturi care revin PSD, mai exact comisia pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților și cea de președinte al delegației OSCE.

Văcaru crede că organizația de la Gorj nu ar vota în acest moment nici pentru excluderea lui, nici pentru a lui Ponta. „Să ne judece colegii noștri, dacă am greșit”, a spus Văcaru la Radio Infinit, care a făcut însă referire la faptul că centrul a ignorat decizia organizației locale anul trecut, când au fost votate listele de candidați pentru parlamentare.

Alin Văcaru a fost întrebat și dacă a votat pentru noul guvern Tudose, dar a refuzat să răspundă, pe motiv că votul este secret. „Nu am votat cu bilele la vedere, cum au făcut colegii mei”, a precizat deputatul. (A.A.)

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: