Val de accidentări pe pârtia din Rânca

Minivacanța a venit cu un nou val de accidentări în stațiunea gorjeană Rânca. Numai în cele trei zile de vacanță, salvamontiștii au fost nevoiți să intervină la circa douăzeci de cazuri. Duminică, de exemplu, patru persoane s-au accidentat pe pârtia din centrul stațiunii și au ajuns la spital.

Cel mai grav caz a fost înregistrat duminică seara. Un turist a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la schi. Salvamontiștii au transmis că, în doar trei zile, cât a durat minivacanța, 17 persoane au avut nevoie de ajutorul lor. “Colaborare perfecta intre salvatori, transferul încă al unei persoane accidentata și transportata cu ambulanta Salvamont pana la locul de întâlnire cu ambulanta SAJ. Este a patra acțiune din aceasta zi (n.r. duminică) a salvamontiștilor gorjeni și a șaptesprezecea din aceasta minivacanta”, a fost anunțul celor de la Salvamont Gorj.

În acest weekend, peste șapte mii de turiști au ajuns în zona montană Rânca astfel că pârtia s-a transformat într-un adevărat furnicar. Rezervările s-au făcut chiar și de acum trei luni. (A.A.)

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: