Vâlcean periculos condamnat la Târgu Jiu

Un individ din Râmnicu Vâlcea, pentru care instanţele de judecată au emis mai multe condamnări penale şi, implicit, mandate de executare a pedepsei, a  primit acum o sentinţă la Judecătoria Târgu Jiu prin care îi sunt contopite toate aceste decizii.

Radu Ștefan Drăghici a ţinut prima pagină a ziarelor din judeţul vecin după ce procurorii DIICOT şi nu numai l-au anchetat pentru implicarea într-o grupare de crimă organizată. Individul a fost condamnat la diverse pedepse pentru infracţiuni diverse, de la falsificarea de documente şi tulburarea liniştii şi ordinii publice până la conducerea a unui autoturism în perioada de suspendare a permisului.

Cinci ani şi jumătate este pedeapsa decisă acum de magistraţii gorjeni, cu executare, vâlceanului fiindu-i restricţionate şi o serie de drepturi după ce va fi pus în libertate, respectiv dreptul de a fi ales în funcţii publice, de a se afla în localuri publice, restaurante, baruri, cafenele, pe o perioadă de 3 ani, şi dreptul de a exercita funcţia de administrator al unei societăţi comerciale, pe o perioadă de 2 ani.

Drăghici este în spatele gratiilor din octombrie 2016, perioada executată până acum fiindu-i dedusă din pedeapsa decisă de magistraţii gorjeni.

Vizualizări: 1,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: