Valer Neag a expus la Galeriile de Artă de ziua lui

Cunoscutul artist plastic, Valer Neag, a expus ieri la Galeriile Municipale de Artă din municipiu lucrările la care munceşte din 2003. „Oamenii în general se joacă cu cuvintele. Eu mă joc cu formele. Aceste lucrări, la care lucrez din 2003, transpun starea mea de spirit în diferite momente. Eu îmi iubesc toate lucrările, aşa cum un părinte îşi iubeşte copii, indiferent câţi ar avea”, ne-a declarat artistul. Operele nu au fost vernisate în mod întâmplător, expoziţia coincide cu ziua de naştere a artistului care a împlinit ieri 55 de ani.

„De data aceasta Valer Neag ne face o nouă surpriză. Umbra din zid, pe care el o vede este de fapt umbra care ne urmăreşte fiinţa pe tot parcursul vieţii. Este umbra care o ia înaintea fiinţei, dar şi umbra care rămâne impregnată pe zid în urma noastră”, declară Florin Rogneanu, directorul Muzeului de Artă Craiova, despre expoziţia artistului Valer Neag.

Expoziţia cuprinde 21 de piese lucrate în lemn, sticlă şi pânză. Acestea vor fi expuse iubitorilor de artă mai multe săptămâni.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: