Etapa a 13-a a fost cu noroc pentru Gilortul

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit în acest week-end a doua victorie din acest sezon, dar rămâne în continuare lanterna roşie a seriei. Fotbaliştii pregătiţi de Mario Găman au învins, pe teren propriu, pe Naţional Sebiş, scor 2-0, după ce săptămâna trecută s-au antrenat cu Pandurii într-un meci amical.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit în etapa a 13-a a doua victorie a turului după ce sâmbătă s-a impus, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Naţional Sebiş. Aflate ambele în zona nisipurilor mișcătoare ale retrogradării, Gilortul și Național Sebiş s-au întâlnit într-un meci foarte important.

Jucătorii pregătiţi de Mario Găman au jucat cu cuțitul la os, fiind pe ultimul loc în clasament, şi au reuşit un joc bun la finalul căruia s-au bucurat de încă trei puncte.  Echipa din Arad nu a cedat uşor, dar victoria gazdelor a fost pe deplin meritată şi foarte importantă în încercarea de a evada din zona fierbinte a clasamentului.

Gilortul s-a instalat în jumătatea adversă de teren de la debutul partidei, iar jucătorii lui Găman au deschis scorul în minutul 31, când arbitrul a dictat penalti după ce Bubuioc a fost faultat în careu. Daniel Sorea a transformat penalty-ul trimiţând mingea în stânga lui Moroz şi stabilind scorul de la pauză, 1-0. Gilortul a dominat şi repriza a doua iar, în minutul 65, Marius Ion a înscris cu capul după un corner executat de Paştiu, stabilind astfel scorul final şi consemnând pentru Gilortul a doua victorie a turului.

După această victorie Gilortul rămâne pe locul 16, ultima poziţie a clasamentului, cu doar 8 puncte, iar oaspeţii de la Sebiş se află tot în zona retrogradării, la egalitate de puncte, 11, cu ACS Poli Timişoara.  În etapa a 14-a Gilortul va juca, vineri, la Pâncota, cu Șoimii Lipova, urmând să încheie turul campionatului cu un alt joc  de şase puncte disputat acasă, pe data de 30 noiembrie, în compania lui ACS Poli Timișoara.

Gilortul Târgu Cărbunești – Național Sebiș 2-0 (1-0)

Stadion: „Cristinel Răducan”, spectatori 300

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu (cpt.), Ion, M. Paștiu – Oprișa – Gîlceavă, Almăjanu, Codin (86’ Cocioabă), Bubuioc – Sorea (80’ Ancuța). Rezervă neutilizată: A. Paștiu.Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

Național: Moroz – Musea (46’ Deliman), Forizs (cpt.), Hojda, Cornea – Pop (67’ Roman), Chitaș – Chiș-Toie, Balha, Vereș – Talpoș (43’ Codrea). Rezervă neutilizată: Mersca. Antrenor: Dan Șomcherechi.

Au arbitrat: Dan-Ștefan Buzărnescu (Craiova) - Romeo Popa (Craiova) și Claudiu Doarvoaș (Mintia, HD). Observatori FRF: Ion Ionescu (Pitești) și Cristian-Emil Gîț (Deva). 

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: