Vali David: Regret că am băgat Pandurii într-o situație delicată

FC U Craiova s-a chinuit cu Pandurii în ultima etapă programată în 2020, dar a câștigat în cele din urmă cu 3-2, după ce a fost egalată în două rânduri, și a încheiat anul pe primul loc în Liga 2. Echipa din Craiova a fost condusă de pe bancă de un fost antrenor cu portarii al celor de la Pandurii, Vali David.

Fără antrenorul interimar Dan Vasilică pe bancă, aflat acasă, în izolare, după ce a fost depistat, la mijlocul săptămânii trecute, pozitiv la testul COVID-19, FC U Craiova a câștigat greu partida cu Pandurii având pe bancă antrenorul cu portarii, Vali David. Acesta a fost antrenor și la Pandurii, alături de care a promovat în Liga 1, fiind secund în mai multe perioade, în mandatele lui Emil Sandoi, Eugen Neagoe sau Cristian Pustai. ”Îmi pare rău că aveam nevoie de victorie tocmai la Târgu Jiu, unde m-am consacrat ca antrenor, dar meseria aceasta te face să-ți dorești binele echipei pe care o antrenezi. Regret că am băgat Pandurii într-o situație și mai delicată, dar mă bucur pentru echipa mea FCU Craiova”. Antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor al craiovenilor s-a aflat la al doilea joc în care a condus echipa de pe margine, după eșecul cu ASU Poli, 1-3 pe ”Ion Oblemenco”, în 16-imile Cupei României.

La finalul partidei de la Târgu Jiu David a răsuflat ușurat și a spus că ştia că va avea un meci greu cu gorjenii: ”Știam că vom avea un meci greu, iar pentru asta trebuia să fim concentrați din primul și până-n ultimul minut. Nu am fost așa mereu. Nici n-am intrat bine pe teren în partea secundă și am fost egalați, după care iar am luat-o de la capăt. Am avut și noroc la faza în care a ratat atacantul Gabriel Dodoi, iar noi, pe contraatac, am dat gol. Cam așa se scrie istoria la fotbal. Atâta timp cât am câștigat, consider logic ca rezultatul să fie echitabil. Mă bucur că am luat cele trei puncte”.

FCU Craiova, în postura de nou-promovată în Liga 2, a încheiat astfel prima parte a sezonului pe locul 1, cu 30 de puncte acumulate în 14 meciuri desfășurate în cele 15 etape, fiind, totodată, singura echipă neînvinsă în această ediție de campionat.

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: