Prunea ştie când va fi numit noul antrenor al Craiovei

Florin Prunea este convins că Mirel Rădoi a discutat cu Mihai Rotaru și că subiectul plecării selecționerului la Craiova nu este încheiat. Fostul portar al naționalei crede că totul se va decide după tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial.

România a ratat calificarea la Euro 2020, care va fi găzduit și de București, dar Mirel Rădoi și compania au salvat pe ultima sută de metri campania de toamnă. România s-a clasat a treia în grupa din Liga Națiunilor, dar a urcat în a doua urnă valorică, fapt care va favoriza naționala la tragerea la sorți.

Mirel Rădoi a declarat după remiza cu Irlanda de Nord că își va duce mandatul la final, deși poate pleca oricând de la națională. Pe de altă parte, Florin Prunea insistă că selecționerul a avut contacte cu oltenii. „Haideți să așteptăm tragerea la sorți și vorbim după aia. Eu cred că încă nu e închisă discuția, 400% a discutat cu Mihai Rotaru. Papură este omul de casă al Craiovei. El oricum rămâne angajat al clubului. Fiind angajat în permanență, sunt momente în care se apelează la el să antreneze. Haideți să așteptăm tragerea la sorți. Sunt de bună credință și sunt convins că s-a discutat și s-a ajuns la o înțelegere. Nu știu de ce nu s-a mai făcut până acum. Mirel Rădoi a început să amenințe…el era mai deschis, a început să se dea după Burleanu și nu îmi place de el”, a declarat Prunea la Digi Sport.

Replica lui Mirel Rădoi a venit imediat. Selecționerul spune că discuții a purtat cu multă lume, dar că acest lucru nu înseamnă că va părăsi postul de la națională.

Universitatea Craiova are un singur succes în ultimele patru etape din Liga 1 și are un program de foc. În finalul acestui an va juca împotriva principalelor contracandidate la titlu, FCSB și CFR Cluj.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: