Craiova nu a avut probleme în meciul cu Gaz Metan

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaș, programat luni seara, s-a încheiat cu scorul de 3-1. Oltenii au ajuns astfel la două puncte de liderul FCSB cu care se va întâlni pe 18 decembrie. Etapa viitoare Craiova se va deplasa la Arad.

Universitatea Craiova a pornit în cursa de urmărire a liderului FCSB. Oltenii au făcut spectacol în partida cu Gaz Metan, pe un teren foarte greu în repriza a doua după ce în Bănie a nins zdravăn luni. Echipa lui Corneliu Papură a deschis scorul în minutul doi, iar în minutul 38 Ofosu a mărit avantajul echipei sale. Oaspeții s-au trezit puțin la începutul reprizei secunde. Intrat la pauză, Dumitru Cardoso a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat 5 adversari, inclusiv pe portarul Mirko Pigliacelli, și a trimis mingea în plasă. Ultimul cuvânt l-a avut Ofosu, care i-a pasat ideal lui Bărbuț pentru golul care a închis tabela. Universitatea Craiova a câștigat cu 3-1 și se află pe locul doi cu 28 de puncte iar FCSB are 30 de puncte și ocupă primul loc.

Reinstalarea lui Papură n-a avut efect instant, iar Craiova n-a putut mai mult de-un 0-0 la Botoșani, asta după ce pierduse acasă, inexplicabil, cu Chindia, 0-1, la ultimul meci cu Bergodi pe bancă. Oltenii și-au mai refăcut din moral cu o victorie ușoară, în Cupă, cu Progresul Spartac, 5-0, iar acum au trecut uşor de Gaz Metan şi par să îşi revină.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: