Pandurii va ierna pe ultimul loc în clasament

Pandurii a trecut pe lângă victorie de două ori în meciul cu liderul FCU Craiova şi a arătat că noua echipă are potenţial pentru a urca în clasament. Cu toate acestea gorjenii intră în iarnă de pe ultima poziție a clasamentului Ligii 2.

Deși a întâlnit liderul din Liga 2, FC U Craiova, ”lanterna roșie” Pandurii a fost aproape de un rezultat pozitiv pe teren propriu, în etapa a 15-a, ultima programată să se dispute în 2020.

Oaspeții, care au dominat clar prima repriză a partidei de la Târgu Jiu, au deschis scorul, dar au fost egalaţi de două ori de gorjeni şi aceştia puteau prelua conducerea de fiecare dată dacă nu ratau foarte mult.

La finalul partidei de la Târgu Jiu, antrenorul Călin Cojocaru, care, pe parcursul jocului, a dat indicații din tribună, deoarece era suspendat, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale. ”Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudine şi modul cum s-au comportat. În loc să facem 3-2 cu Craiova, au făcut adversarii”, a spus Cojocaru după meci, recunoscând că oaspeţii au fost mai buni doar o repriză: „În prima repriză au fost mai buni ca noi, am început meciul modest, dar în a doua repriză am fost noi mai buni. Am şi marcat de două ori, ne-am şi creat multe ocazii, dar, din păcate, arbitrul le-a dat atâtea lovituri de cât a fost nevoie să ne bage mingea în poartă”. Referindu-se la mobilizarea elevilor săi, dar şi la faptul că a avut cinci jucători infectaţi absenţi, tehnicianul a spus că nu s-a văzut diferenţa dintre prima şi ultima clasată: „Le-am spus jucătorilor să nu se uite la clasament. Oricum, nu cred că s-a văzut că e o echipă pe primul loc şi alta e pe ultimul. Noi jucăm fotbal și cu un caz de COVID în lot, şi cu patru-cinci. Sunt fericit că DSP-ul ne-a lăsat să jucăm acest meci. Nu vreau să mă scuz că n-am avut jucători”.  

Cojocaru consideră că locul ocupat în prezent de Pandurii, ultimul de altfel, nu este conform cu jocul prestat de echipă în cele 15 etape scurse din campionat.

În ultimele meciuri Pandurii a pierdut la limită dar şi pe seama unor mari greşeli de arbitraj. Gorjenii au pierdut cu 2-3 meciul cu Craiova, înfrângere la limită care a venit după cele cu ACS Viitorul (scor 3-4), Farul Constanța (0-1), Ripensia Timișoara (1-2), CS Mioveni (1-2) și Rapid (1-2).

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: