ACS Viitorul Târgu Jiu nu mai poate rata paly-off-ul

ACS Viitorul Târgu Jiu poate fi sigură de clasarea în primele cinci echipe la finalul acestui an, după rezultatele din ultimele cinci etape. Echipa lui Flavius Stoican mai poate pierde cu greu locul din play-off şi ar putea intra şi în lupta pentru promovare.

Echipa pregătită de Flavius Stoican a continuat până la final de an seria de rezultate bune care au adus echipa pe podiumul ligii secunde, după ce, în ultima etapă a anului, a obţinut o victorie extrem de importantă în faţa unei pretendente la promovare.

ACS Viitorul a înregistrat, în cele 14 partide disputate, opt victorii, două egaluri și patru înfrângeri iar în prima etapă din 2021 va evolua pe teren propriu cu U Cluj. Afectată în urmă cu câteva etape de coronavirus, echipa are şi o victorie la masa verde pentru că nu s-a putut prezenta la meciul cu Aerostar din deplasare, meci care fusese reprogramat din cauza infectărilor de la echipa adversă.

Momentan ACS Viitorul şi are acelaşi număr de puncte cu Rapid, 26 de puncte acumulate, în timp ce liderul FCU Craiova are 30 de puncte.

Din această primă partea a sezonului programată în acest an rămân de decis de către FRF rezultatele în restanțele U Cluj – Farul și Ripensia – CS Mioveni, nedisputate nici la reprogramare, dar mai sunt de jucat și restanțele U Cluj – Ripensia și Ripensia – Farul. Totodată, din etapa a 15-a mai e de jucat și U Cluj – Dunărea Călărași, astfel că mai sunt puncte de câștigat și clasamentul s-ar putea modifica până se intră în pauza de iarnă.

Indiferent de rezultate, cu 26 de puncte acumulate în 14 meciuri, Viitorul rămâne la 4 puncte în spatele liderul FCU Craiova și poate rămâne pe podium, locul urmând să fie stabilit în funcție de rezultatul meciului Dunărea Călărași – Universitatea Cluj, ultima partidă a anului în liga secundă care se joacă marți, 8 decembrie.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: