Bălăeţ: Suntem obligaţi să promovăm în Liga Florilor

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a defilat în turneul de la Sf. Gheorghe, unde a înregistrat patru victorii consecutive. Rezultatele de la acest prim turneu al Diviziei A au propulsat echipa gorjeană în fotoliul de lider al Seriei B, iar conducerea vede aceste rezultate ca o obligaţie faţă de suporteri şi oraş.

Handbalistele au avut parte de o surpriză la revenirea la Târgu Jiu, unde au fost aşteptate de un grup de suporteri printre care şi şefii clubului. Primirea a fost una pe măsura rezultatelor, cu petarde şi însemnele clubului, dar şi un banner imens afişat pe Sala Sporturilor. “Vă mulţumim!” a fost scris pe acest banner după ce echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus categoric în primul turneu al noului sezon al Diviziei A.

Robert Bălăeţ s-a declarat un director fericit şi mulţumit după primul turneu al handbalistelor şi, chiar dacă nu a făcut deplasarea cu echipa la Sf. Gheorghe, a trăit meciurile la cote maxime: „Pot spune că sunt un director extrem de mulțumit, dar și ponderat în acelaşi timp, pentru că greul de-abia acum începe. Am rămas la Târgu Jiu, din motive obiective, dar pot spune că am fost cu inima şi cu sufletul alături de echipă. Am trăit la cote maxime toate meciurile, pe care le-am urmărit la sediul clubului, pe canalul de streaming al federaţiei, împreună cu ceilalţi colegi din club. Acum, suntem obligați faţă de suporteri să menţinem acest ritm ridicat pe tot parcursul campionatului și în final să promovăm în Liga Florilor! Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susţinere pe tot parcursul turneului”.

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu are un an de existenţă iar la prima sa participare în campionat s-a clasat pe locul trei. Acum fetele de la CSM au ca obiectiv promovarea în Liga Florilor.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: