Vanghelie, anchetat de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 să-l cerceteze pentru fals în declaraţii pe edilul sectorului 5, MarianVanghelie, în legătură cu mai multe menţiuni făcute de acesta în declaraţiile de avere şi de interese.

ANI s-a sesizat din oficiu în acest caz, în 12 mai 2008, ca urmare a publicării unor articole de presă care semnalau posibila nerespectare de către Marian Vanghelie, în calitate de Primar al Sectorului 5, a dispoziţiilor legale referitoare la completarea şi depunerea declaraţiilor de avere.

Marian Vanghelie exercită în prezent cel de-al treilea mandat succesiv de primar al Sectorului 5, Bucureşti, context în care trebuie să-şi declare averea şi interesele.

ANI susţine că l-a înştiinţat pe Vanghelie prin două mandate poştale din 12.08.2008 şi, respectiv, 03.09.2008, iar edilul a confirmat în 5 septembrie 2008 primirea corespondenţei prin care era informat cu privire la declanşarea verificărilor, respectiv asupra drepturilor sale.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: