Vasilache a fost pus pe lista de transfer

Tensiunile apărute în vestiarul Pandurilor cu două zile în urmă când antrenorul Sorin Cârţu a spus că nu mai are nevoie de serviciile lui Vasilache au culminat ieri cu punerea acestuia pe lista de transfer. Supărat că Vasilche a refuzat să facă deplasarea la Ploieşti motivând că este accidentat, Sorin Cârţu a anunţat că nu-l mai doreşte la echipă. Ieri jucătorul a solicitat conducerii clubului să-i permită să plece de la Pandurii şi să se pregătească cu o altă echipă în vederea unui eventual transfer. Preşedintele Marin Condescu şi-a dat acordul şi i-a permis lui Vasilache să plece contra sumei de 150 000 de euro. 

Conducerea clubului Pandurii a anunţat ieri printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului că Ciprian Vasilache a fost pus pe lista de transfer. „Vasilache este liber să plece. Poate să-și caute o echipă la care să joace, dar asta în condițiile acceptate de Pandurii. El nu va pleca liber, ci contra unei sume de bani, sumă care va fi stabilită în urma negocierilor cu echipa care îl va dori pe Vasilache”, a declarat Robert Bălăeț, director sportiv la Pandurii Târgu Jiu.
Ciprian Vasilache a fost cel care a solicitat conducerii să fie lăsat să plece pentru că nu mai poate continua să joace datorită tensiunilor apărute între el şi antrenor: „După ultimele evenimente nu cred că mai pot continua să joc aici. Am discutat deja cu conducerea clubului şi de comun acord am decis că e mai bine să plec de la Pandurii. Decizia este luată şi este definitivă deci voi pleca de la Pandurii pentru că situaţia este prea tensionată să mai pot continua aici. Am primit deja convenţia prin care pot să-mi caut altă echipă.” 
În ceea ce priveşte viitorul său fotbalistic, Vasilache spune că nu are nici o opţiune în acest moment dar va alege probabil o echipă din afara ţării, suma de transfer cerută de Pandurii fiind de 150 000 de euro: „O să merg acum acasă la Cluj deocamdată iar după ce mă voi mai linişti mă voi gândi şi la ce echipă aş putea merge. Aş prefera să fie o echipă din străinătate dar e posibil să joc şi în ţară. Prin convenţia semnată am dreptul acum să merg să mă antrenez cu orice echipă, şi dacă ajungem la un acord cu cei cu care mă pregătesc ei pot să mă cumpere dacă se va ajunge la un acord pentru un transfer. Există o sumă de transfer de 150 000 de euro plus TVA şi sunt sigur că cine va oferi aceşti bani pentru mine o să îşi da seama că merită.”
Vasilache a mai precizat că nu doreşte să plece cu scandal şi nu vrea să se certe nici cu antrenorul Sorin Cârţu: „Nu am dorit să mă cert cu domnul Cârţu de aceea nici nu am vorbit prea mult. Colegilor de la Pandurii le doresc mult succes în continuare şi la fel şi antrenorului. Mie mi-a plăcut să joc la Pandurii şi au fost perioade foarte bune pentru mine şi echipă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici dar eu nu am ce face să fie altfel. Nu aveam ce face pentru că eram accidentat dar dacă domnul Cârţu nu crede e problema dumnealui. Eu unul o să mă tratez pentru a rezolva problema de la muşchii inghinali pentru care am făcut mereu injecţii chiar şi în stagiul din Austria.”
Vasilache a fost aseară prezent pentru ultima dată în vestiarul echipei Pandurii pentru a-şi lua rămas bun de la colegi, el părăsind deja Târgu Jiul pentru a merge la Cluj.

Vasilache costă 150 000 de euro 

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a explicat ieri că nici un jucător nu poate fi ţinut cu forţa la echipă, contra voinţei sale: "Dacă Vasilache vrea să plece e liber să îşi caute echipă, noi nu-l ţinem cu forţa la Târgu Jiu. Ceea ce i-am spus şi lui Piţurcă e în continuare valabil, nimeni nu poate fi ţinut la pandurii conta voinţei sale. El se poate pregăti de acum cu orice altă echipă şi cine va plăti suma de transfer fixată de 150 000 de euro plus TVA va putea să îl cumpere."

Cârţu: „Nu mă mai interesează Vasilache!”

Antrenorul Sorin Cârţu a aflat înaintea antrenamentului de ieri după-amiază că Vasilache şi-a luat actele şi nu se va mai prezenta la pregătire. „Subiectul Vasilache deja nu mă mai interesează. Pentru mine este închis, ca şi pentru Pandurii. Atâta timp cât nu mai face parte din jucătorii pe care îi antrenez, de ce să mă mai intereseze? Pe mine mă interesează doar echipa pe care o conduc, iar Vasilache este liber acum să facă ce vrea” a precizat Cârţu decis să nu-i mai acorde nici o şansă lui Vasilache.



Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: