Vasile Stănculete, noul director medical al Spitalului Judeţean Târgu Jiu

Vasile Stănculete se află din nou la cârma Spitalului Judeţean Târgu Jiu. De această dată, fostul manager a luat locul Eugeniei Căliman, ocupând interimar funcţia de director medical. Potrivit managerului Marius Sponoche, postul de director medical va fi scos la concurs. Vasile Stănculete spune că va încerca să îmbunătăţească relaţia dintre medici şi conducerea unităţii spitaliceşti.

Vasile Stănculete a fost numit în funcţia de director medical al Spitalului Judeţean Târgu Jiu printr-o dispoziţie a Consiliului Judeţean Târgu Jiu emisă în data de 12 martie. Managerul Marius Sponoche a intrat în posesia dispoziţiei ieri după-amiază. „La propunerea mea, Consiliul Judeţean Gorj a emis o dispoziţie de numire a domnului Vasile Stănculete în funcţia de director medical. Dumnealui va ocupa postul interimar până la organizarea unui concurs. Noi deja am demarat procedurile şi sperăm ca spre sfârşitul lunii viitoare postul să fie scos la concurs”, a declarat Marius Sponoche, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

În momentul de faţă, Eugenia Căliman se află în concediu medical. La rândul său, Vasile Stănculete spune că va încerca să îmbunătăţească relaţia dintre medici şi conducerea spitalului, relaţie care în ultima perioadă a fost deficitară. „Managerul spitalului mi-a cerut sprijinul, iar eu am acceptat propunerea dumnealui de a ocupa funcţia de director medical. Cred că atribuţiile mele vor fi de îndrumare şi control a personalului medical. Nu mă voi băga în chestiuni administrative, astea fiind lucruri care aparţin managerului. Eu mă voi ocupa de relaţia cu medicii şi voi încerca să îmbunătăţesc lucrurile pentru că se pare că din lipsa comunicării au apărut problemele din ultima perioadă”, a declarat Vasile Stănculete, noul director medical al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: