Pandurii, cu 28 de jucători în cantonament

Odată cu debutul pregătirii centralizate, la Pandurii au revenit şi o parte dintre titularii din sezonul trecut, aceia care au anunţat că sunt de acord cu prelungirea contractelor. Pandurii se află de luni în cantonament la baza proprie de pregătire de la centrul de Copii şi Juniori, luni alăturându-se lotului şi jucătorii întârziaţi, Daniel Ciobanu, Patrik Popescu şi Robert Bratu.

Majoritatea acordurilor semnate anul trecut de Pandurii cu jucătorii care au evoluat în sezonul recent încheiat au expirat pe data de 30 iunie, acum urmând ca aceştia să semneze noile contracte cu echipa gorjeană. O mare parte dintre aceştia au semnat deja noile contracte, fiind cooptaţi în lotul primei echipe şi o serie de juniori care se apropie de finalul perioadei de juniorat.

În total, luni au intrat în cantonamentul de pregătire centralizată 28 de jucători, celor 25 deja existenţi la pregătire alăturându-li-se şi foştii componenţi ai lotului Daniel Ciobanu, Patrik Popescu şi Robert Bratu, care vor prelungi înţelegerile cu Pandurii. Numărul celor care se vor pregăti cu Pandurii ar putea creşte în următoarele zile, fiind aşteptaţi şi alţi dintre componenţii lotului din sezonul trecut care nu s-au prezentat la reunire, dar şi alţi jucători cu care antrenorul Adrian Bogoi speră să întărească echipa.

În lotul convocat de antrenorul Adrian Bogoi pentru acest stagiu de pregătire se află trei portari, Mihai Cotolan, Alexandru Opriţa şi un junior de 17 ani de la grupele de juniori ale clubului, şi jucătorii  Alexandru Vasilescu, Daniel Ciobanu, Patrik Popescu, Robert Bratu, Alexandru Trancă, Robert Gheorghe, Nicolae Cotolan, Gabriel Oiţă, Andrei Şendroiu, Iulian Măicăneanu, Robert Lică, Alexandru Dinu-Ivănescu, Ovidiu Rasoveanu, Adrian Tănăsoiu, Rareş Cristea, Sebastian Safta, Marius Almic, Bogdan Dănăricu care se antrenează separat, acesta fiind nerefăcut complet după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de un an şi o intervenţie chirurgicală.

Încă de la reluarea pregătirilor se antrenează cu lotul şapte juniori prin propria pepinieră a pandurilor: Leonard Gheorghe, Horaţiu Peia, Ianis Stăniloiu, Alexandru Cuţitoiu, Octavian Pisc, Radu Filip şi Cristian Ristea.

Antrenorul pandurilor recunoaşte că are la dispoziţie foarte mulţi tineri, dar aşteaptă întăriri în această perioadă de pregătire şi de definitivare a lotului: „Noi am început antrenamentele cu foarte mulţi jucători tineri, mă refer mai ales la juniori, cei sub 19 ani, chiar sunt foarte mulţi de 16 ani. Jumătate din ce avem la pregătire sunt cei sub 18 ani, dar suntem în discuţii pentru a mai completa lotul pentru că e o perioadă foarte importantă acum pentru conturarea lotului de jucători. Pentru că avem nevoie şi de jucători de valoare”.  

Pandurii se va pregăti timp de zece zile în cantonament, timp în care va susţine şi meciuri de verificare, primul test fiind cel de sâmbătă cu FC Hermannstadt.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: