Alexandru Vodă, în cantonament cu FC Hermannstadt

Alexandru Vodă este primul dintre jucătorii tineri de la Pandurii care a avut o ofertă de a face un pas mai sus de Liga 2. Acesta se află de o săptămână în pregătire cu FC Hermannstadt şi a fost deja convocat în lotul lărgit pentru pregătirea centralizată.

Alexandru Vodă a fost unul dintre jucătorii de bază de la Pandurii şi sezonul trecut şi ar fi putut fi şi acum un jucător titular. Din păcate pentru Pandurii şi din fericire pentru jucător, acesta a primit o ofertă de a se pregăti cu echipa din Sibiu, fiind acum în cantonamentul de pregătire al celor de la FC Hermannstadt.: ”Sper să conving. Ar fi un pas mare pentru mine”, a spus jucătorul de  20 de ani care a evoluat până acum doar la Târgu Jiu.

Folosit de antrenorul Adrian Bogoi pe parcursul a 33 de etape în sezonul recent încheiat, în toate ca titular, Vodă a fost unul dintre fotbaliştii cu cele mai multe meciuri jucate în sezonul recent încheiat, alături de Alexandru Vasilescu, care a lipsit de pe teren doar două etape. Mijlocaşul născut pe 22 iulie 1998 se afla de o săptămână în probe la FC Hermannstadt şi a evoluat chiar sâmbătă, în repriza secundă a amicalului pe care echipa sibiană l-a disputat cu nou-promovata în Liga 2 CSM Reşiţa. Testul, găzduit de stadionul Municipal din Sibiu, s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei de Liga 1, care a înscris prin Răzvan Dâlbea, din penalty.

Vodă nu este sigur dacă va rămâne la echipa din Sibiu, dar important este că face parte din lotul lărgit. "Nu e nimic concret, momentan. Sunt în cantonament cu Hermannstadt şi aştept zilele acestea, să văd ce se întâmplă. Am jucat cu Reşiţa, avem şi un amical cu Viitorul Şelimbăr, apoi vom juca şi cu Pandurii. Sper să conving şi să joc sezonul viitor în Liga 1. Ar fi un pas mare pentru mine", a spus Vodă, pentru Liga2.ro.

Ajuns, în pofida tinereţii, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei gorjene, Alexandru Vodă a marcat sezonul trecut şi două goluri, ambele în tur, în partidele cu Chindia Târgovişte (1-2) şi CS Mioveni (2-0). La Pandurii, Vodă a fost folosit de antrenorul Adrian Bogoi pe mai multe posturi, de la fundaş dreapta, până la mijlocaş central. Faptul că nu a împlinit încă 21 de ani este un mare avantaj pentru jucătorul care a crescut la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii.

Sâmbătă, FC Hermannstadt are programat un amical chiar cu Pandurii şi este posibil ca Vodă să evolueze pentru prima dată împotriva fostei sale echipe.

Vizualizări: 2,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: