FCU Craiova a solicitat să joace pe stadionul din Severin

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, este în căutarea unor soluții pentru echipă după ce i a aflat că interdicția pentru Ştiinţa pe „Ion Oblemenco” va continua. După ce a vizitat stadionul din Târgu Jiu şi a promis că va transmite o cerere în privinţa folosirii acestuia, Mititelu a depus o cere la Primăria din Severin pentru ca FCU Craiova să joace tot acolo meciurile din noul sezon.

Patronul echipei din Bănie plănuiește construirea unei noi arene la Craiova, dar până atunci caută alte soluţii. După vizita sa la Târgu Jiu şi discuţiile cu primarul Marcel Romanescu, Mititelu a aflat că poate juca meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Târgu Jiu. Dar pentru că acesta nu este încă recepţionat de Primăria Târgu Jiu de la CNI şi nu se ştie exact cât va dura procedura, probabil că Adrian Mititelu a dorit să aibă şi o variantă de rezervă, solicitând să joace meciurile din noul sezon de Liga 3, pe stadionul din Severin.

Şi primarul Marcel Romanescu a recunoscut pentru ediţie.ro că nu s-a stabilit nimic concret până acum în privinţa stadionului din Târgu Jiu dar şi-ar dori ca echipa fanion a Olteniei să aleagă să joace la Târgu Jiu: „Am avut o discuţie cu domnul Adrian Mititelu, care s-a derulat pe o perioadă de două ore. Am vizitat împreună cu dânsul şi stadionul și a considerat că arena noastră este o arenă demnă să găzduiască meciurile unei echipe cu atâţia suporteri. Până la urmă, FCU este echipa fanion a Olteniei, iar eu unul îmi doresc ca domnul Mititelu să ne aleagă pe noi ca soluţie de disputare a meciurilor considerate pe teren propriu. Am stabilit ca domnul Adrian Mititelu să ne trimită în scris o adresă, iar noi să ne dăm acordul de principiu. De ce de principiu? Deoarece în acest moment noi încă nu avem preluată în custodie arena de la Compania Națională de Investiții”. Tot o cerere de principiu a fost depusă de FCU Craiova şi la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin pentru ca echipa să poată evolua în noul sezon tot la Severin.

Rămâne de văzut ce va alege până la debutul noului sezon Adrian Mititelu. Dar, probabil că nu va conta faptul că la Severin FCU Craiova plătea sub 500 de euro pe meci iar la Târgu Jiu tariful va fi cam de 10 ori mai mare.

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: