Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vecinii, despre crima din Târgu Jiu: "Venise să o vindece"

Femeia de 38 de ani reținută marți noaptea sub suspiciunea de crimă avea probleme psihice, spun vecinii acesteia. Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în apartamentul acesteia din Târgu Jiu, Str. Comuna din Paris, în care apoi a fost provocat un incendiu. Cu câteva ore înainte de a fi ucis, bărbatul fusese agresat de femeie, a primit îngrijiri medicale la spital, dar a refuzat internarea.

O vecină a spus că nu este primul episod de violență al femeii, care în trecut a bătut o altă femeie, dar nu a pățit nimic. "Autoritățile o trec în evidențe și atât", a spus un vecin.

Bărbatul ucis venise din Dîmbovița și stătea de doar câteva zile în apartamentul femeii. "A venit de câteva zile. Venise să o vindece, așa spunea", a spus un alt localnic.

Suspecta va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul producerii incendiului. (A.M.)

Vizualizări: 3,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: