Veniturile celor 27 de membri ai Cancelariei premierului Ciucă

Generalul Nicolae Ciucă are în jurul său 27 de oameni care îl sfătuiesc, unii apropiați, pe care i-a adus din Ministerul Apărării, alții moșteniți și care alcătuiesc Cancelaria prim-ministrului. I-am putea spune Guvernul din umbră, ținând cont că Executivul are deja 22 de miniștri.

Șeful Cancelariei, cu rang de ministru este Mircea Abrudan, prim vicepreședinte PNL Cluj și un apropiat al lui Emil Boc, iar Director de Cabinet este Paula Cristea, general maior în rezervă și o apropiată a lui Nicolae Ciucă, căruia i-a fost consilieră în Ministerul Apărării.

Cancelaria mai are alți 4 secretari de stat, 11 consilieri de stat și încă 10 consilieri onorifici care, spre deosebire de consilierii de stat, nu încasează bani de la Guvern pentru serviciile prestate.

HotNews.ro a analizat ce venituri și averi au declarat anul trecut membrii Cancelariei prim-ministrului, mai puțin consilierii onorifici, care nefiind remunerați și unii fără alte funcții publice nu și-au publicat declarațiile de avere aferente anului 2021.

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: