Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Verdict amânat pentru fostul șef al DADR Gorj

Curtea de Apel Craiova a amânat pentru data de 26 mai pronunțarea sentinței în dosarul fostului șef al Direcției Agricole Gorj.

„În temeiul disp. art. 391 alin. 2 C.pr.pen. amână pronunțarea la data de 26 mai 2020. Definitivă”, au decis, joi, magistrații din Bănie.

Dan Tănăsescu a fost condamnat, de Tribunalul Gorj, la 3 ani și o lună de închisoare cu executare, pentru luare de mită și fals în declarații. Fostul director a primit și o amendă de 20.000 de lei. Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției și a fost judecat în baza procedurii simplificate.

În decembrie 2018, Tănăsescu a fost prins în flagrant în timp ce primea 2.000 de lei de la un fermier ca să îi acorde o subvenție pentru tomate de trei mii de euro. Ulterior, procurorii au descoperit că fostul șef al Direcției Agricole Gorj a mai primit 5.800 de lei de la alte trei persoane ca să le acorde ajutorul de la stat pentru cultivarea tomatelor.

Tănăsescu a fost lăsat în libertate sub control judiciar, după ce a achitat o cauțiune de 50.000 de lei.

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: