Veşti bune la echipa de baschet, Djurasevic a primit viza

Faptul că nu s-a putut baza pe cei mai buni jucători din lot la ultimele meciuri din sezonul regulat a afectat echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Acum însă gorjenii îl vor avea la primul meci din partea a doua a sezonului şi pe sârbul Jovan Djurasevic, acesta primind recent viza pentru a putea juca în România.

Antrenorul baschetbaliştilor de la CSM, Claudiu Alionescu, aştepta de mai mult tip să se poată baza din nou pe cei doi baschetbalişti sârbi, Stefan Andrejevic şi Jovan Djurasevic.

Dacă în cazul lui Andrejevic a fost vorba de o fractură la mână şi avea braţul imobilizat, în cazul lui Djurasevic problema era una legată de viza pe care acesta o aştepta pentru a putea reveni în România. „În partea a doua cu siguranţă vor juca şi cei doi sârbi, sperăm să fie amândoi pe teren încă de la primul meci. Miercuri s-a rezolvat problema vizei lui Djurasevici,  iar de joi el  a sosit la Târgu Jiu şi a intrat în programul de pregătire al echipei”, a precizat Alionescu despre jucătorul pe care nu s-a mai putut baza de la finalul anului trecut din cauza vizei de şedere în România.

În ceea ce îl priveşte pe cel de-al doilea jucător sârb, cazul este mai complicat din cauza problemei medicale a acestuia care a necesitat o procedură specială pentru a i se vindeca mai rapid o fractură  la mână. „Andrejevic, pe date de 24 ianuarie, îşi va scoate acea atelă ghipsată pe care o are la mână, şi, în funcţie de ceea ce va spune medicul său, vom vedea dacă va fi pe teren şi el de la primul meci, de pe 1 februarie. Dar cu siguranţă, dacă nu se va întâmpla asta, la meciul din deplasare de la Sighet va fi pe teren şi el”.  

Pentru Andrejevic va urma şi o perioadă de recuperare după ce va renunţa la atela gipsată şi la mecanismul special care i-a fost introdus în braţ pentru a se reface mai repede fractura.

Miercuri gorjenii au mai perfectat un transfer, cel al canadianului Yohanny Dalambert care este un jucător cu experienţă şi poate ajuta mult echipa. Deşi nu au prea mult timp la dispoziţie pentru a-l integra pe Dalambert pentru meciul din data de 1 februarie, CSM va mai avea apoi aproximativ o lună de pregătire până la următorul meci din campionat.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: