CSM Târgu Jiu a transferat un pivot canadian de 2.06 m

CSM Târgu Jiu are nevoie de un lot cât mai puternic pentru a doua parte a acestui sezon. Gorjenii îi vor avea la start şi pe cei doi sârbi, care au avut diverse probleme la începutul anului, dar şi un alt jucător al cărui transfer s-a perfectat deja, canadianul  Yohanny  Dalambert.

Baschetbaliştii gorjenii de la CSM Târgu Jiu vor fi angrenaţi acum în lupta pentru evitarea retrogradării şi toate meciurile care vor urma vor fi adevărate finale pentru a putea îndeplini acest obiectiv. De aceea echipa avea nevoie de întăriri iar problemele par să se fi rezolvat după ultimul transfer perfectat.

„Am reuşit să perfectăm un transfer pe poziţia 5, şi mă bucur că am putut să îl aducem, este un jucător calitativ care a  mai cochetat cu baschetul european şi a jucat pentru o perioadă  în Franţa, la Caen Basket Calvados, în Liga a doua. E un jucător canadian, Yohanny Dalembert, are 2,06 m şi 120 kg, e un pivot clasic, mobil, care cu siguranţă ne va ajuta foarte mult pe faza defensivă, unde încă mai avem destule probleme. Iar la Voluntari, cred eu că acolo s-a făcut diferenţa, la recuperările lor ofensive, la cele 24 de puncte pe care le-au marcat din recuperări”, a spus antrenorul Claudiu Alionescu, fericit că a reuşit să aducă un jucător valoros cu ajutorul oamenilor care sprijină baschetul de la Târgu Jiu:  „Mă bucur pentru că am reuşit acest transfer şi le mulţumesc pe această cale sponsorilor noştri care  ne-au sprijinit la toate transferurile pe care le-am perfectat anterior, sunt oameni care iubesc acest sport”.

Yohanny Dalambert este cel de-al patrulea jucător străin transferat de CSM  Târgu Jiu în lotul actual în care mai evoluează un american şi doi sârbi. Toate aceste transferuri au putut fi posibile pentru că CSM Târgu Jiu s-a bucurat de o serie de sponsorizări pentru a achita taxele aferente acestor transferuri și salariile jucătorilor străini.

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: