ACS Victoria este noul lider al Ligii 1 Dolce Vita

Peppy Dolce Vita, fostul lider de la minifotbal, a remizat în meciul din etapa a  9-a în Liga 1 Dolce Vita. Fotbaliştii de  la Peppy au revenit de la 0-2 și a terminat la egalitate meciul cu cu Dream Team. De remiza celor două rivale a profitat ACS Victoria care s-a impus în meciul cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat pe primul loc în clasament.

În Complexul Dolce Vita s-au reluat meciurile din campionatul de minifotbal. În etapa a noua a fost programat derby-ul între Peppy Dolce Vita și Dream Team. Campioana Dream Team, învingătoare în tur cu 3-0, a început și de această dată bine jocul și a deschis scorul în minutul 6. Golul doi din minutul 25 părea să fi dus punctele în tabăra liderului, dar Peppy a revenit prin reușitele din minutele 26 și 32, reușind să obțină un punct.

De remiza celor două rivale, a profitat ACS Victoria Târgu-Jiu, care s-a impus la limită cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat, solitar, pe primul loc în clasament.

Primăria Bîlteni și Wektra Team au oferit un meci spectaculos, terminat la egalitate, meci cu conotații în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în Play-off.

Rezultate, Etapa 9, Liga 1 Dolce Vita

Peppy Dolce Vita – Dream Team Târgu-Jiu 2-2

Primăria Țicleni – ACS Victoria Târgu-Jiu 0-1

Primăria Bîlteni – Wektra Team 3-3

Primăria Turburea – Primăria Rovinari 0-5

Peppy Dolce Vita – Dream Team Târgu-Jiu 2-2

Goluri: Constantin Lupu (min. 26) și Alexandru Avrămescu (min. 32) / Alexandru Ștefan (min. 6) și Cristian Barbu (min. 25)

Peppy: Cristian Vochițu și Cosmin Popescu (portari) – Cătălin Bucă, Florin Popete, Ionuț Gruia, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Robert Roibu, Aurel Amzucu, Dragoș Fugaru, Cătălin Trofin și Romeo Rădoi. Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Dream  Team: Dragoș Milici (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Ionuț Tătaru, Alin Țilivea, Daniel Mărgărit, Mihai Șchiopu, Robert Goșa și Mario Găman

Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: