Vezi aici ce i-a dat primarul Mazilu regelui Mihai

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, a participat ieri după-amiază la un dineu organizat de Regele Mihai, la Palatul Elisabeta. Îmbrăcat la patru ace, edilul local a ascultat muzică clasică şi a stat de vorbă cu oficialităţile. “Invitaţia la “garden party” am primit-o în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar acum am onorat-o. Cred că este un bun prilej pentru a-l convinge pe rege să vizite oraşul Târgu Cărbuneşti”, a declarat primarul Mazilu. Edilul i-a făcut cadou Alteţei o machetă cu Mânăstirea Cămărăşeasca. (D.M.)         

Alte ştiri pe scurt:

Distracţie în stil ciobănesc, duminică la Novaci

Tradiţionalul festival pastoral „Urcatul Oilor la Munte” are loc duminica aceasta la Novaci. Sărbătoare în stil ciobănesc, festivalul reuneşte şi de această dată cele mai importante ansambluri folclorice din judeţ dar şi din afara lui. Potrivit primarului Pantelimon Todea, anul acesta, pentru prima dată, va fi prezent la Novaci un grup de căluşari din judeţul Dolj care vor încânta publicul venit din toate părţile judeţului.

Camelia SUCIU

Sute de cereri pentru înscrierea copiilor la creşe

Părinţii îşi pot înscrie până pe 16 mai copii la creşe. Până la ora actuală la nivelul celor nouă creşe din municipiul Târgu Jiu s-au înregistrat peste 230 de cereri din partea părinţilor. Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, spune că nu va fi refuzată nicio cerere la înscriere. „Vom onora toate cererile pe care le vom avea pentru creşe”, spune Ramona Evulescu.  (A.A.)

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: