Vezi aici de ce au anulat Pandurii meciul amical cu FC Argeş de mâine

Pandurii nu vor mai juca nici un meci amical până la reluarea campionatului, partida programată pentru mâine cu FC Argeş fiind anulată azi din cauza vremii nefavorabile.

După antrenamentul din această dimineaţă, antrenorul Petre Grigoraş, împreună cu conducerea clubului au luat decizia de a anula amicalul cu FC Argeş pentru că terenurile din incinta Complexului Sportiv Municipal nu  mai suportă nici antrenamentele echipei, astăzi acestea fiind acoperite în mare parte cu apă. În aceste condiţii în care terenurile au devenit impracticabile, echipa va apela pentru antrenamente la terenul sintetic urmând ca  meciul programat pe terenul de joc  să fie anulat.

Aceasta este de fapt a doua anulare a unui meci al echipei Pandurii, înaintea acestei partide fiind anulat meciul programat iniţial în compania celor de la Gaz Metan CFR Cariova. Motivele anulării primei partide au fost diferite, craiovenii alegând atunci să joace cu un alt adversar. Din cauza aceloraşi probleme cu acre se confruntă acum şi Pandurii, şi meciul respectiv s-a anulat între timp. 

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: