Vezi care e modelul lui Ciurel în management

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat, joi, că listarea la bursă ar putea aduce companiei peste 100 de milioane de euro, scrie Mediafax.

"Nu este necesar să ne listăm în acest an. (...) Sper să obţinem zeci sau chiar peste 100 milioane de euro din oferta primară. Ştiţi cum este, nu eşti pe bursă, nu exişti", a afirmat Ciurel la un seminar pe tema energiei.

Pe de altă parte, Ciurel a declarat acum câteva săptămâni că pentru acţiunile CE Oltenia ar putea câştiga între 15 şi 80 de milioane de euro.

Directorul Ciurel a precizat că producătorul de electricitate va derula, în perioada 2014-2017, un program de restructurare prin care va renunţa la 2.000 din cei 14.000 de angajaţi. "Vrem să le dăm posibilitatea să meargă în producţie, acolo unde e cu cască şi cizme şi e lipsă de personal. Încerc să fac şi eu ce face Borza, dar cu mai puţină gălăgie", a spus el.

Aprobată pe 2 mai, dar aplicată de la 1 aprilie, noua grilă de salarizare pentru TESA de la CE Oltenia a produs totuşi multă gălăgie.

În acelaşi timp se anunţă că, de la 1 iunie, o zi pe săptămână va fi neplătită. 

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: