Vezi ce gratuități au târgujiencele de 1 și 8 Martie

Primăria municipiului Târgu Jiu oferă de 1 și 8 martie o serie de gratuități atât doamnelor, cât și domnișoarelor din oraș. Astfel, târgujiencele care vor circula cu troleibuzul în zilele de 1 şi 8 martie nu vor plăti biletele. Mai mult, primăria Târgu Jiu va oferi mărţişoare şi flori în cadrul unor acţiuni dedicate femeilor. Filarmonica Oltenia va oferi un spectacol grandios în data de 8 martie pe Insulița de pe Jiu, la care vor putea participa în jur de 500 de femei.

 Autoritățile locale vor oferi gratuitate târgujiencelor care circulă cu mijloacele de transport în comun atât de 1, cât și de 8 martie. Gratuitate vor avea și la parcările care țin de primărie, iar Poliția Locală le va trata pe doamnele și domnișoarele din trafic cu flori și mărțișoare. „Pe 1 martie, Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” va organiza în fața Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” un spectacol dedicat zilei Mărțișorului, începând cu ora 11.00”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

De 8 Martie, târgujiencele pot participa la un spectacol oferit de Filarmonica Oltenia într-una din sălile ronde al restaurantului de pe Insulița Jiului. Viceprimarul Aurel Popescu a precizat că târgujiencele care sunt interesate se pot adresa Direcției de Evenimente din cadrul primăriei în vederea obținerii unei invitații. Spectacolul va începe la ora 18.00 și pot participa până la 500 de doamne și domnișoare. 

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: