Vezi ce premii poţi câştiga la Festivalul ”Transalpin”

Asociația ”Drumeţii Montane” a făcut publică lista premiilor ce pot fi câștigate în cadrul Festivalului Sporturilor Montane ”Transalpin” ce se desfășoară în perioada 20-22 iulie în staţiunea Rânca. Festivalul cuprinde două mari evenimente respectiv Maratonul ”Transalpin” şi Trofeul Jiului. Potrivit organizatorilor, premiile la cele două competiţii însumează peste 26.000 lei. Organizatorii nu percep taxă de participare.

Festivalul Sporturilor Montane ”Transalpin” cuprinde două mari evenimente, pentru fiecare organizatori punând la bătaie premii constând în produse sau bani. Așadar, Maratonul ”Transalpin” cuprinde două categorii, masculin și feminin. La categoria masculin, locul I va fi premiat cu 200 lei în bani, produse în valoare de 450 lei și vouchere de 2.600 lei. Locul II la masculin primește premii în valoare de 1.220 lei. Locul 15 va primi din partea organizatorilor 30 lei. Locul I la categoria Feminin va primi premii în valoare de 3.250 lei. În total, Maratonul ”Transalpin” va cuprinde premii de peste 10.700 lei.

Trofeul Jiului este un concurs outdoor și cuprinde trei categorii, seniori, juniori și open. Pentru fiecare categorie în parte, premiile sunt substanțiale. La categoriile  Open, Seniori și Juniori, locul I va primi produse în valoare de 90 lei la probele test, orientare și escaladă. La aceleași categorii, locul I la proba Raid Montan va primi premii în valoare de 210 lei. Întregul eveniment de la Jiu pune la bătaie premii în valoare de 15.787 lei.

ÎNSCRIERI

Cele două mari evenimente din cadrul Festivalului Sporturilor Montane ”Transalpin” însumează premii în valoare de 26.507 lei, adică echivalentul a 6.072 de euro. Înscrierile se fac on line pe site-ul www.drumetiimontane.ro

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: