Viceprimar rămas fără mandat din cauza „traseismului”

Viceprimarul comunei Vladimir, Ion Ianaşi, a fost exclus din Partidul Social Democrat, după ce social-democraţii gorjeni au aflat de intenţia sa de a candida din partea altei formaţiuni politice pentru scaunul de edil-şef al localităţii. „Argumentul care a stat la baza acestei hotărâri a fost faptul că domnul Ianaşi s-a detaşat de partid”, a declarat Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.
Liberalii l-au anunţat sâmbătă pe Ianăşi candidat la primărie, în prezenţa liderilor de la centru. După câteva zile, Ianăşi susţine că nu a luat o hotărâre în privinţa candidaturii. „M-au căutat toate partidele, dar nu am luat nicio hotărâre. Nu ştiu dacă voi candida”, a spus Ion Ianaşi.
PSD a transmis miercuri la Primăria Vladimir o adresă prin care anunţă retragerea sprijinului politic pentru Ianaşi. Urmează ca, în prima şedinţă de Consiliu Local ce va avea loc la începutul săptămânii viitoare, Ianaşi să rămână fără mandatul de viceprimar. Acesta a ocupat scaunul de vice al comunei Vladimir în anul 2012, chiar din partea PSD Gorj.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: