Viceprimarii din Cărbuneşti îşi predau paturile la Neurologie

Viceprimarul de la Târgu Cărbuneşti, Iuliu Călina, este internat în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu! Internarea coincide cu faptul că Prefectura Gorj  trebuie să decidă dacă modul în care a fost schimbat din funcţie fostul viceprimar Ion Fugaru, a fost legală sau nu. În perioada în care a fost schimbat din funcţie Fugaru a fost de asemenea, internat la Secţia Neurologie.

Medicii din cadrul acestei secţii nu au oferit amănunte despre starea de sănătate a social democratului Iuliu Călina, au confirmat însă că de joia trecută se află în spital. Cert este că povestea internării lui Ion Fugaru la Neurologie înaintea şedinţei de consiliu în care a fost schimbat din funcţie,  se repetă acum cu actualul viceprimar Iuliu Călina.

Mazilu: Spre deosebire de Fugaru, Călina chiar este bolnav

Despre faptul că social-democratul Iuliu Călina este internat în spital, Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, spune că viceprimarul chiar este bolnav în comparaţie cu Ion Fugaru. “Domnul Călina se văita demult că are probleme de sănătate. Chiar este bolnav, nu ca domnul Fugaru. Este internat la spital la Târgu Jiu şi îi doresc multă sănătate pentru că avem nevoie de el la primărie”, a spus primarul de la Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

Săptămâna aceasta  Prefectura Gorj va hotărî dacă schimbarea lui Fugaru s-a făcut cu respectarea legii.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: